مواد لازم:
برنج باسماتی: 2 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
زرشک خشک: 1/2 پیمانه
ماست ساده: 1/2 پیمانه
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن: 1/4 پیمانه
زعفران: 4 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان: 1 تکه
پیاز: 1 عدد
خلال بادام: 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
زرشکها را به مدت یک ساعت خیس کنید. برای پخت مرغ، ابتدا یک عدد پیاز کوچک را برش بزنید. حالا سینه مرغ بدون استخوان را همراه با پیاز، 1 لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر شود. مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. برنج را بشویید تا زمانیکه آب آن شفاف شود. سپس برنج را به یک قابلمه بزرگ پر از آب منتقل کنید. مقداری نمک اضافه کرده و اجازه دهید بپزد. حدود 6 تا 8 دقیقه صبر کنید تا زمانیکه برنج شروع به قل زدن کند.
در مرحله بعد، برای اطمینان از پخت برنج، یک دانه را بشکنید. برنج باید از بیرون نرم و از داخل سفت باشد. سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه ماست، زرده تخم مرغ و زعفران حل شده در آب را با هم مخلوط کنید. برنج را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سه قاشق غذاخوری روغن داخل قابلمه بریزید. نیمی از برنج را به قابلمه منتقل کنید. لایه اول را با یک قاشق صاف کرده، تکههای مرغ را روی برنج بچینید و سپس یک لایه مرغ را با باقیمانده برنج بپوشانید. باقیمانده زعفران را همراه با 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره ذوب شده روی برنج بریزید.
قابلمه را روی شعله متوسط مستقیم قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و تا زمانیکه تهچین شروع کرد به بخار کردن، آن را بپزید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تهچین یک ساعت دیگر روی حرارت باشد تا تهدیگ آن تشکیل شود. در نهایت میتوانید تهچینتان را با خلال پسته، بادام و کمی زرشک تزیین کنید.