#خوراکی
✅ خواص انواع سویق
🌼
#جو. 60 ت
مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
🌼
#گندم. تمام شد 💥
مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
🌼
#عدس. 65 ت
مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
🌼
#سنجد. نمام شد💥
مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
🌼
#کامل. 65 ت
مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
🌼
#کودک. 65 ت
همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
🌼
#چاق_کننده. 65 ت
افزایش وزن، تقویت و رشد کودکان، افزایش توان جنسی، درمان یبوست و...
❇️روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
🔷 فروشگاه محصولات ارگانیک برکات
@mahsulpak