حلوا ارده با شکر قهوه ای شارژ شد مادۀ اصلی تشکیل‌دهندۀ حلوا ارده، شهدی است که از کنجد گرفته می‌شود و آن را ارده می‌نامند. حلوا ارده از لحاظ سنتی طبع گرم و‌تر دارد، از این رو برای تمام کسانی که از سردی مزاج رنج می‌برند، مادۀ غذایی بسیار مناسبی محسوب می‌شود. برای مثال می‌تواند سردی و درد مفاصل و استخوان‌ها را کاهش بدهد و انسداد رگ‌ها را هم از بین ببرد. مصرف حلوا ارده در رژیم غذایی روزانه باعث می‌شود کم خونی و کمبود آهن در افراد و به‌ویژه خانم‌ها از بین برود. از آن‌ جایی که حلوا ارده محصولی دیر هضم است، در انواع رژیم‌های کاهش وزن موردتوجه قرار می‌گیرد. چون فرد با خوردن آن تا مدت زیادی احساس سیری می‌کند و نیازی به مصرف وعدۀ غذایی بعدی ندارد. کلسیم بالای حلوا ارده سبب تقویت سیستم حرکتی (استخوان‌ها و ماهیچه‌ها) در افراد کم‌توان و ورزشکاران می‌شود. حلوا ارده برای افرادی که مشکلات گوارشی (مثل یبوست) دارند، فواید بسیاری دارد. حلوا ارده باعث پیشگیری از انسداد عروق و سکتۀ قلبی هم می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی کنجد در حلوا ارده باعث می‌شود این ماده به یک ضدسرطان قوی تبدیل شود. قیمت 45 @mahsulpak