فهرست مُصلِحات غذاها : به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند . ماده های غذایی ومصلحات آن: پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ) شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل) عدسی: (گلپر) انار: ( گلاب ، گلپر گلپر) دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ) آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها) چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی) خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ) روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو) کاهو:(سکنجبین) ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا) برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید) ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم) باقلا:(گلپر) هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب) گوجه فرنگی:(روغن زیتون) خربزه:(آب انار ترش،سرکه) خاکشیر:(عسل،،کتیرا) پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی) سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره) کشک:(سیر،نعنا،پونه) ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن) سرشیر:(عسل) نعنا:(کرفس) گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی) نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده) انار ترش:(عسل،نمک) زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل) خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام) هلو:( عسل ، مربای زنجبیل) موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره) گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز) تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک) ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل) گوشت گاو( دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر) نشر دهید @mahsulpak