💠مزاجشناسی با مزه ها
👌قاعده کلی در تشخیص طبع و مزاج خوراکی ها از روی مزه ها و طعم ها
برای تشخیص طبع همه خوراکیها این قاعده کافی است؛👇
🔸شیرینی جات: گرم (میزان گرمی، بستگی به میزان شیرینی دارد)
🔹 شوریجات: گرم و خشک
🔸 ترشی جات: سردو خشک
🔹 تندی ها: گرم و خشک
🔸 تلخی ها : گرم و خشک
🔹 گس ها و بی مزه ها: گرم و خشک.
✅ این نوشته از جمله اسرار مزاج شناسی است و به عبارتی فوت کوزه گری این علم است.
💠درمانخانه اسلامی
@mahsulpak