💠مزاجشناسی با مزه ها 👌قاعده کلی در تشخیص طبع و مزاج خوراکی ها از روی مزه ها و طعم ها برای تشخیص طبع همه خوراکیها این قاعده کافی است؛👇 🔸شیرینی جات: گرم (میزان گرمی، بستگی به میزان شیرینی دارد) 🔹 شوریجات: گرم و خشک 🔸 ترشی جات: سردو خشک 🔹 تندی ها: گرم و خشک 🔸 تلخی ها : گرم و خشک 🔹 گس ها و بی مزه ها: گرم و خشک. ✅ این نوشته از جمله اسرار مزاج شناسی است و به عبارتی فوت کوزه گری این علم است. 💠درمانخانه اسلامی @mahsulpak