فصل پاییز و زمستان با حلیم و کله پاچه 🔻باید توجه داشت که در فصول سرد سال ، برخلاف فصول گرم ، دستگاه گوارش انسان قوی تر می شود و بهتر است از غذاهای سنگین تر استفاده شود . 🔹مصرف سنتی حلیم ، آش هایی باچاشنی تمبرهندی وسماق وآبغوره درگرم مزاجان با آب قلم گوساله وآبگوشت ها ، کله_پاچه و .... در فصل پاییز و زمستان ، توصیه میشود. ✨✨✨✨✨✨✨✨ اما🌟 گرم مزاجان دراین فصل نباید گرمیجات زیاد استفاده کنند که دچار غلبه صفرا شوند وصفرای سوخته که همان سودا است درفصل پاییز که سردوخشک وسودا مزاج است به اخلاط آنها اضافه شود وبیماریهای سخت به وجود بیاد .بهتراست تا میتوانید از پاکسازی بهره ببرید ویبوست نداشته باشید. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨ باز هم متاسفانه امروزه فراموش شده و مردم ما بدون توجه به شرایط فصل و اقلیم و سن و مزاج خود ، می خورند و می آشامند و در نتیجه می بینیم👇 👈در فصل تابستان ، برخی مرکبات در دسترس اند و اتفاقا بهای بالاتری هم دارند یا مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت ، در ظهرهای گرم تابستان شایع شده است و در مقابل، در روزهای سرد سال ، مردم ما از هندوانه و گوجه و خیار و لبنیات زیاد دست نمیکشند !! نکته🌟 🔸خوردن بعد از هر نوع غذایی بلامانع است بجز # حلیم. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ▫️کرسی، یکی از دلایل سکته نکردن قدیمی‌ها بوده است. ▫️به این دلیل که با گرم نگهداشتن پاها جلو لخته شدن خون در پاها را میگرفت و ازسکته صبحگاهی جلوگیری میکرد 🔻در سرما، خون غلیظ شده و فضولات بدن به اندام تحتانی بدن میرود؛ موقع خواب اگر گرما از پایین به بدن برسد این فضولات در خون، از حالت رسوبی خارج می شوند. @majidsabeti313🌹 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫