#فسنجان_بادام 😍😍😍
📝مواد لازم
بادام درختی یک لیوان
رب انار شیرین سه قاشق قاشق غذاخوری،
رب نارنج یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد متوسط،
زردک یک عدد رنده شده زیر
روغن زرد دو قاشق غذاخوری
روغن ارده کنجد ۲ قاشق غذاخوری،
نمک دریا، فلفل
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید
بعد از آن بادام پودر شده را در آن بریزید و کمی تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید در نهایت گوشت بوقلمون، روغن زرد و زردکی که ریز رنده کرده اید را هم اضافه کنید. آب بریزید و بگذارید بپزد.
وقتی گوشت حالت نیمپز شد، رب انار و نارنج را اضافه نمایید که بافت گوشت سفت نشود
سپس بگذارید نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه با گوشت و رب انار مزه یشان به خورد هم برود و خورشت به روغن بیفتد
✅نکات👇
🔸می توانید از گوشت گوسفند یا بلدرچین یا هر گوشت گرمی استفاده کنید
🔸چون این غذا یک غذای کامل هست می توانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید
✅خواص
🔸یک غذای معتدل
🔸مناسب برای زنان باردار و شیرده
🔸بهترین غذا برای شب های امتحان
🔸یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد و سودا زدگی