دستورتهیه
#سرکه_انگبین(سکنجبین)🤩
🥃خواص:صفرابر قوی ،صاف کننده خون ،باز کننده گرفتگی ها ...
ترکیبات:
عسل ۳واحد🍯
عرق ۳واحد🍶
سرکه ۱واحد🥃
سرکه طبیعی (انگور🍇یا سیب🍎 )را باعسل وعرق نعنا روی حرارت میجوشانیم تا به قوام برسد وکف روی آن را می گیریم ودور میریزیم
باتوجه به نوع مصرف میتوان از عرق های مختلف یا گیاه خشک و تازه در آن استفاده کرد مثلا افرادی که معده سردی دارندبه آن عرق آویشن ونعنا اضافه کنند یا گیاه خشک یا تازه اینها را استفاده کنند.
🌸دیگرعرقیات مورداستفاده درشربت سکنجبین
✅عرق رازیانه در اختلالات هورمونی زنان
✅عرق کاسنی و شاهتره در اختلالات کبد
✅ عرق بیدمشک در تپش و اختلالات قلبی
✅ عرق اسطوخودوس در اختلالات مغزی
✅عرق سنبل الطیب در اضطراب وافسردگی
✅گلاب در یبوست ، بی خوابی ، افسردگی
✅عرق بهارنارنج درافسردگی وتقویت قلب ومغز
✅عرق گل گاوزبان،بادرنجبویه در نارسایی قلبی وافسردگی
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
💥به جای عسل می توان از شکر سرخ هم استفاده کرد که در روایات به آن تاکید شده است
💥خاصیت عرق ازگیاه خشک و تازه کمتر است و بهتر است خود گیاه استفاده شود .
💥نوشابه ایرانیان در قدیم سرکه شیره بود . (هم خونساز وهم صفرابر)
💥افراد گرم مزاج می توانند مقدار عسل را کمتر کنند.
اللهم عجل لولیک الفرج ❤️