دستورتهیه (سکنجبین)🤩 🥃خواص:صفرابر قوی ،صاف کننده خون ،باز کننده گرفتگی ها ... ترکیبات: عسل ۳واحد🍯 عرق ۳واحد🍶 سرکه ۱واحد🥃 سرکه طبیعی (انگور🍇یا سیب🍎 )را باعسل وعرق نعنا روی حرارت می‌جوشانیم تا به قوام برسد وکف روی آن را می گیریم ودور می‌ریزیم باتوجه به نوع مصرف می‌توان از عرق های مختلف یا گیاه خشک و تازه در آن استفاده کرد مثلا افرادی که معده سردی دارندبه آن عرق آویشن ونعنا اضافه کنند یا گیاه خشک یا تازه اینها را استفاده کنند.  🌸دیگرعرقیات مورداستفاده درشربت سکنجبین ✅عرق رازیانه در اختلالات هورمونی زنان  ✅عرق کاسنی و شاهتره در اختلالات کبد ✅ عرق بیدمشک در تپش و اختلالات قلبی ✅ عرق اسطوخودوس در اختلالات مغزی  ✅عرق سنبل الطیب در اضطراب وافسردگی ✅گلاب در یبوست ، بی خوابی ، افسردگی ✅عرق بهارنارنج درافسردگی وتقویت قلب ومغز ✅عرق گل گاوزبان،بادرنجبویه در نارسایی قلبی وافسردگی 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 💥به جای عسل می توان از شکر سرخ هم استفاده کرد که در روایات به آن تاکید شده است 💥خاصیت عرق ازگیاه خشک و تازه کمتر است و بهتر است خود گیاه استفاده شود . 💥نوشابه ایرانیان در قدیم سرکه شیره بود . (هم خونساز وهم صفرابر) 💥افراد گرم مزاج می توانند مقدار عسل را کمتر کنند. اللهم عجل لولیک الفرج ❤️