🤩🤩طرز در خانه هرچیز شیرین را می توان به سرکه تبدیل کرد (انار،به،انگور،سیب،خرمالو،خرما،شفتالو،عسل،...🍇🍑🍎🍐) باید خود به خود سرکه شود نباید چیزی به آن اضافه کرد. 🍇 : انگور کاملا رسیده وشیرین را می‌شوییم خشک می کنیم بعد انگور ها را له کرده داخل دبه (خمره) می‌ریزیم ودر یه جای کاملا گرم قرار می دهیم ومی توان دور ظرف پارچه پیچید ودر ظرف کمی باز باشد ،هیچ چیز به آن اضافه نمی کنیم بعد از چند روز پشه ( مگس سرکه) دور آن جمع می‌شود بعد از چند روز بوی ترشی می آید اگر امتحان کردیم ترش نشده بود باید قاشق را بشوییم به همان صورت بماند تا ترش شود 🍇 : بایددوتاسه برابر مواد به آن آب اضافه کنیم. 🍇قدیمیا می گفتن هرکس عصبی تر😡 باشه سرکه درست کنه سرکه اش ترش تر میشه پس صفراوی ها به درد سرکه درست کردن می خورن 😁😁😁 🍇🍇🍇🍇