طرز تهیه :
کدو حلوایی رو به قطعات مناسب تقسیم و بخارپز کنید و بعدش زعفران رو با گلاب مخلوط کرده و به همراه عسل ، هل ساییده و ۲ قاشق از مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل به کدو حلوایی بخارپز شده اضافه کنید!
کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ظرف رو تکون بدید تا سطح مواد صاف بشه بعد دو قاشق از مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل رو روی دسر بریزید و اون رو برای چند ساعت تو یخچال نگهدارید تا خودش رو بگیره!
• این دسر برای بیماری های مفصلی و چشمی بسیار مفیده👌
بهتره بعد اون یک قاشق غذا خوری روغن زیتون خورده بشه!