🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ❌رشد سرطان با شیرین کننده های مصنوعی❌ ✅ قسمت 1⃣ ⚠️همانطور که از نام آن پیداست، شیرین کننده های مصنوعی موادی هستند که به جای شکر، با یک دسته کامل از مواد شیمیایی به برخی از غذاها و نوشیدنی ها اضافه می کنند. 🅾 آنها به طور کلی هیچ کالری ندارند. 👁از آنجایی که آمریکایی‌ها می‌خواستند بدون تغییر رژیم غذایی خود، مصرف شکر را کاهش دهند، صنعت شیرین‌کننده مصنوعی در انواع مختلف آن به یکباره به شکل گسترده ای ظهور پیدا کرد. 🔰جایگزین های شکر در بسیاری از انواع غذاها و نوشیدنی ها با برچسب «بدون قند» یا «رژیمی» وجود دارد. 💠در ادامه به انواع شیرین کنندهای مصنوعی و عوارض آنها اشاره می نماییم:🔻🔻🔻 ☑️ساخارین: ⏮این ماده از مواد شیمیایی O-toluene sulfonamide یا انیدرید فتالیک در آزمایشگاه ساخته می شود و 300-400 برابر شیرین تر از ساکارز (شکر) است و می تواند طعمی فلزی داشته باشد. 😱مطالعات مربوط به دهه 1970، شیرین کننده مصنوعی «ساخارین» را با سرطان مثانه در موش ها مرتبط دانسته است. ☑️ آسپارتام: ⏮ از اسیدهای آمینه آسپارتیک اسید و فنیل آلانین تشکیل شده است و 200 برابر شیرین تر از ساکارز است. ☑️سوکرالوز: ⏮ از ساکارز کلر شده ساخته می شود و 320 تا 1000 برابر شیرین تر از ساکارز است. 📚منبع: https://getwellbe.com/side-effects-of-artificial-sweeteners/ 💎ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯