🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ❌از خواص باقلا چه می دانید؟!❌ ✅قسمت 1⃣ ✍حبوبات با فواید سلامت روده مرتبط هستند و شواهد فزاینده نشان می‌دهد که مصرف آن‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله خودایمنی را کاهش می‌دهد. ⏮باقلا قدیمی ترین دانه های اهلی شده و هفتمین حبوبات تولید شده در سراسر جهان با عملکرد بیش از 3 میلیون تن در سال هستند. 📌 ارزش غذایی باقلا در هر 100 گرم وزن خشک تقریباً 320 کیلوکالری است که در 40 درصد پروتئین، 4 درصد لیپیدها و 56 درصد کربوهیدرات ها توزیع شده است. 🫛از این رو، باقلا به عنوان غذایی با محتوای پروتئین، نشاسته و فیبر بالا با سطوح پایین لیپید شناخته می شود. ⚠️در میان انواع حبوبات بخصوص باقلا، منابع غنی از ترکیبات با اثرات ارتقاء دهنده سلامت وجود دارند و رویکردهای متابولومیک اخیر، توصیف جامع ترکیب شیمیایی را امکان پذیر کرده است. 🔹باقلا نقش اساسی در تحمل اتوآنتی ژن به عنوان یک استراتژی غذایی بالقوه برای مدیریت بیماری خودایمنی دارد. 📚منبع: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.790440/full ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯ 🔸🔹🔸🔹🔸🔹