ثعلب یکی از مواد تشکیل دهنده این بستنیه که به ساده گی از عطاری و ادویه فروشی ها میشه تهیه کرد ،در ضمن این دقیق ترین دستور بستنی که میتونید پیدا کنید ❤️ . . مواد لازم ثعلب ۱ قاشق غذا خوری سر پر شیر ۱ لیتر زعفرون ۴ قاشق غذا خوری شکر ۱ پیمانه گلاب نصف پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ۱ بسته خلال پسته برای تزیین . طرز تهیه . شیر و رو حرارت کم به بخار برسونید ،شکر و ثعلب رو اضافه کنید،۵ دقیقه هم بزنید ،گاز و خاموش کنید گلاب و زعفرون و‌اضافه کنید ۵ دقیقه هم بزنید ، تو یه ظرف یخ بریزید ،بستنی رو روش بزارید انقد هم بزنید تا خنک بشه بعد ۴۵ دقیقه بزارید فریزر ،در بیارید دوباره این کارو تکرار کنید ،خامه رو ۱ ساعت بزارید فریزر تا یخ بزنه ،خامه و پسته رو به بستنی اضافه کنید و ۵ ساعت بزارید فریزر ،در اخرم روشو با پسته و خامه تزیین کنید ❤️ سبک تغذیه اسلامی طبع بستنی سرد وتر میباشد زعفران و گلاب ان را معتدل کرده ک برای مصرف مناسب میکند. هم خنک میشوید و هم ارامش پیدا میکنید. حتما شیر مصرفی را از شیر تازه ماست بندی تهیه کنید ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯