🍗 ✍🏼برای یه خوشمزه ، اول مرغ رو با روغن کم ، توی تابه نچسب ، سرخ میکنم و کنار میزارم . بعد توی همون تابه ، پیاز نگینی خرد شده رو تفت میدم ( مقدار پیاز رو زیاد می ریزم ) نمک ، فلفل سیاه زردچوبه ، پودر زنجبیل ، پودر سیر و رب گوجه فرنگی اضافه میکنم . وقتی رب گوجه ، کمی سرخ شد ، یک لیوان آب می ریزم به همراه چند تکه هویج . مرغ ها رو توی سس میزارم و در تابه رو می بندم . با شعله خیلی کم ، یک ساعت و ربع میپزم . (تست کنید شاید نیاز باشه که مدت بیشتری بپزه) در طول پخت یک بار زیر و رو میکنم . توی سبزی پلو هم ، حتما سیر سبز و پیازچه می ریزم ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯