چرا جای این نقشه ها
در BBC و VOA خالی است؟!
🔹انگلیس برای چندمین روز پیاپی، رکورد ابتلای کرونا را شکسته و بیش از ۱۲۲ هزار مورد جدید را ثبت کرده است. در هفته گذشته از هر ۲۰ لندن نشین، ۱ نفر مبتلا به کرونا شده بود و پیشبینی میشود در هفته جاری این آمار به ۱ نفر از هر ۱۰ نفر برسد.
♦️چند روز قبل به دنبال اعلام وضعیت فوقالعاده در لندن، هزاران نفر در اعتراض به اعمال محدودیتها به خیابان ها آمده و با پلیس درگیر شده اند. عدم رعایت پروتکل ها از سوی مقامات دولتی، بر اعتراض ها افزوده است.
🔹ابتلا به کرونا در آلمان هم رکورد شکسته و در حوالی ۶۹هزار مبتلا و ۵۲۷ فوتی در شبانه روز سیر می کند. نتایج نظر سنجی موسسه یوگو به سفارش خبرگزاری آلمان نشان می دهد یک سال بعد از آغاز واکسیناسیون در این کشور، نیمی از شهروندان آلمانی از روند آن ناراضی هستند.
♦️شرایط در آمریکا -کشوری که زمانی ادعا می کرد امپراتوری تمدن و پیشرفت در دنیاست- به مراتب وخیم تر است. طی هفته های اخیر، به طور متوسط ۱۵۰۰ نفر در روز در اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
🔹لابد می پرسید بی بی سی فارسی، یا رسانه هایی مثل ایران اینترنشنال، منوتو، صدای آمریکا و رادیو فردا چه کار می کنند و چرا هیچ گزارشی از این اوضاع وخیم منتشر نمی کنند؟! اتفاقا فعال هم هستند. اما دیگر سیاه نمایی نمی کنند. به جایش تصاویر جشن کریسمس را منتشر می کنند؛ یا مثلا بی بی سی فارسی بررسی می کند "اسکروج واقعی که بود؟!
https://yun.ir/o3sx6
♦️در بقیه این شبکه ها هم اثری از تاخت و تاز کرونا در غرب نیست. آنها نه آبی شدن نقشه کرونا در ایران را بازتاب می دهند؛ و نه قرمز و سیاه شدن نقشه در آمریکا و اروپا را.
📝 محمد ایمانی
@Fars_Plus