فواید خوردن زنجبیل در دوران شیردهی 🤰🤱🤰🤱🤰🤰 خوردن زنجبیل تازه، باعث افزایش تولید شیر مادر می شود، زنجبیل جزء غذاهای لاکتوژنیک است که به طور موثر شیر مادر را زیاد می کند. بهبود دهنده هاضمه است و از یبوست ، نفخ معده و سوء هاضمه که بعد از زایمان بسیار آزار دهنده است پیشگیری می کند. کاهش دهنده التهاب است؛ زنجبیل یک درمان خانگی ایده آل برای درد های شدید مفصلی و عضلانی ست. تقویت کننده سیستم ایمنی ست؛ زنجبیل حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که خوردن آن نه تنها بدن شما را در برابر بیماری های خطرناک محافظت می کند، بلکه بر شیرتان نیز اثر گذاشته و سیستم ایمنی کودک را تقویت می کند. استرس را از بین می برد؛ چای زنجبیل اثر آرام بخشی بر بدن دارد. نحوه مصرف: چند برش زنجبیل تازه را به همراه آب روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید، سپس چند قطره آبلیموی تازه به آن اضافه کنید، به همراه عسل یا کمی شکر بخورید. @mama_bardari🤰