سوپ قارچ مجارستانی
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
قارچ ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
کره ۲ ق غ
پاپریکا ۱ ق غ
شوید ۲ ق غ
پودر سیر ۱ ق چ
آرد ۳ ق غ
شیر ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
طرز تهیه:
اول پیازو با کره تفت بدین تا مقداری سبک بشه بعد پاریکا و شوید و پودر سیر و قارچ و سویا سس( من چون یادم رفته بود اول اضافه کنم، وسط کار اضافه کردم) اضافه کنید. سه پیمونه عصاره گوشت رو اضافه کنید و بزارین ی ربع بجوشه. آرد و شیر رو مخلوط کنید و به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کنید. اخر پخت در صورت نیاز نمک اضافه کنید. زیر شعله رو کم کنید و خامه و جعفری اضافه بشه. پنج دقیقه بعد سوپ آمادس.
نکات:
-میتونین به دلخواه با گوشکوب برقی مقداری اونو میکس کنید میتونین اینکارو نکنید. میتونین نصف سوپو بردارین و نصفشو میکس کنید و بعد باهم مخلوط کنید. کاملا سلیقه ایه.
-سویا سس نبود ایرادی نداره.
-اگر از عصاره گوشت و سویا سس استفاده میکنید نمک رو با احتیاط اضافه کنید.
-میتونین سوپ رو تند تر (فلفلی تر) سرو کنید.
-بعد از اضافه کردن خامه سوپ نجوشه. حرارت خیلی کم باشه تا خامه باز بشه.
مامان پز 👩🍳
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
@maman_paz 🍝🍰