لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
سوپ قارچ مجارستانی مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: قارچ ۶۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط کره ۲ ق غ پاپریکا ۱ ق غ شوید ۲ ق غ پودر سیر ۱ ق چ آرد ۳ ق غ شیر ۱ پیمانه خامه ۱ پیمانه نمک و‌فلفل سیاه طرز تهیه: اول پیازو با کره تفت بدین تا مقداری سبک بشه بعد پا‌ریکا و شوید و پودر سیر و قارچ و سویا سس( من چون یادم رفته بود اول اضافه کنم، وسط کار اضافه کردم) اضافه کنید. سه پیمونه عصاره گوشت رو اضافه کنید و بزارین ی ربع بجوشه. آرد و شیر رو مخلوط کنید و به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کنید. اخر پخت در صورت نیاز نمک اضافه کنید. زیر شعله رو کم کنید و خامه و جعفری اضافه بشه. پنج دقیقه بعد سوپ آمادس. نکات: -میتونین به دلخواه با گوشکوب برقی مقداری اونو میکس کنید میتونین اینکارو نکنید. میتونین نصف سوپو بردارین و نصفشو میکس کنید و بعد باهم مخلوط کنید. کاملا سلیقه ایه. -سویا سس نبود ایرادی نداره. -اگر از عصاره گوشت و سویا سس استفاده میکنید نمک رو با احتیاط اضافه کنید. -میتونین سوپ رو تند تر (فلفلی تر) سرو کنید. -بعد از اضافه کردن خامه سوپ نجوشه. حرارت خیلی کم باشه تا خامه باز بشه. مامان پز 👩🍳 http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68 @maman_paz 🍝🍰