نتیجه کار و تلاش سخت
وقتی که دو نفر را برای انجام کاری استخدام می کنند یکی از آنها دو برابر کار می کند، بیش از دیگری تلاش می کند کار سخت تر انجام می دهد. آیا دستمزد این دو یکسان است؟ آیا کارفرما هر دو نفر را یک جور پاداش و مزد می دهد؟
مسلماً کسی که کار بیشتر و سخت تر انجام می دهد، بیش از دیگری پاداش و مزد خواهد گرفت.
گاهی ورزشکاری را می بینیم برای شرکت در مسابقه، کسب مقام اولی تمرین فراوان می کند، سختی ها را تحمل می کند، زحمت زیاد می کشد در روز مسابقه هم تمام توان خود را بکار می برد با تلاش زیاد و خستگی فراوان رتبه خوبی کسب می کند.
یا دانش آموزی نوجوانی پایان سال تحصیلی اش هست، پشت کنکور منتظر است تا رتبه خوبی بدست بیاورد، از خوابش می زند، از تفریحات سالمش می زند، کمتر می¬خوابد، کمتر استراحت می کند تا اینکه به یک رتبه خوبی دست پیدا کند و افراد مختلف با توجه به اهداف خود مشکلاتی را متحمل می شوند همه اینها وقتی به نتیجه مطلوب می رسند، سختی این کارها با شیرینی آن نتیجه مطلوب و خوب جبران می شود.
در امور دینی و اعمال دینی هم همینطور است کسی که میخواهد بهنتیجه مطلوب برسد باید تلاش کند.
در طلب دولت و دین روز و شب تا نکنی سعی نیابی فرح
پیامبر صل الله علیه و آله: «افضل الاعمال احمزها» برترین اعمال سخت ترین آنهاست.
روزه داری در هوای گرم و روزهای بلند آن طاقت فرساست، اما وقتی روزه دار به پایان روزه داری می رسد از روزه اش احساس نشاط و شادابی می کند.
امام صادق علیه السلام می فرماید: برای روزه دار دو خوشحالی است، یکی لحظه افطار، یکی لحظه دیدار. لحظه افطار وقتی که سفره پهن میشود روزه دار احساس خوشحالی می کند یکی هم روز قیامت وقتی که میخواهد با خدای خود دیدار کند احساس خوشحالی می کند چون شرط بندگی را خوب بجا آورده است. «رضی الله عنهم و رضوا عنه» هم خدا از آنها راضی و هم آنها از خداوند.
خدایا توفیق روزه داری را به همه ما عنایت فرما.
https://eitaa.com/mamin110