💠 صحنه پرواز بالگرد بر فراز آسمان جزیره استوایی، در جستجوی میمون غول آسا، «اینک آخرالزمانی» دیگری است و فیلمی تحت همین عنوان یعنی «اینک آخرالزمان» (فرانسیس فورد کاپولا) را در ذهن متبادر میکند. این مشابهت اتفاقی نیست.
🦧کونگ هم مثل هیولای انسانی اینک آخرالزمان، کلنل والتر ایو. کورتز(مارلون براندو)، همراه با مردمانی شوریده (بومیان) در جهانی ناشناخته منتظر است تا نظامیان آمریکایی او را برانگیزند. انگیختن، انگیزش و شوریدن علیه «#نظام_سلطه» را میتوان به صورت تمثیلی و استعاری در فیلم «کونگ: جزیره جمجمه» جستجو کرد.
در جهان وحشی و ناشناخته «جزیره جمجمه » کونگ زندگی معمولی خودش را دارد و حالا سربازان #آمریکایی این رسالت را دارند که غول خفته را بیدار کنند. بر خلاف سایر «کینگکونگهای» قدیمی، در وجود «کونگ» جدید مولفه تفاهم برانگیزی وجود دارد که نظامیگری آمریکایی به این روحیه صدمه میزند.
🔶🔹کونگ به زندگی خودش مشغول است تا اینکه توازن این زندگی را بشریت بر هم میزند. این بخش از فیلم میتواند تمثیلی باشد از برهم زدن توازن طبیعت توسط #انسان. مخاطب باید نسبت به محیط زیست حساس باشد و طرز تلقی تماشاگر از جنگ و ریختن مواد سمی در محیط زیست جنبه پررنگ محتوایی فیلم است، طبعا لطمه زدن به طبیعت انسان را لایق چنین سرانجامی کند. منبع خبرگزاری مشرق
#پرونده_نقد_و_رمزگشایی_فیلم_جزیره_جمجمه
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam💠