پاسخ👇 سلام عزیزم در ماهیتابه چند قطره روغن سرخ کردنی و یک تیکه کوچک کره بریزید. کره به شفاف تر شدن زرشک کمک می کند. روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید. وقتی روغن و کره گرم شد، نه داغ! اگر ماهیتابه داغ شود زرشک می سوزد. چند ثانیه زرشک را تفت دهید. تا کمی زرشک ها شروع به جوشیدن کنند و پف کنند. وقتی پف کردند سریع حرارت را خاموش کنید. زعفران را آب کرده با کمی شکر داخل زرشک ها بریزید و روی شعله گاز قراردهید تا جوش آمد خاموش کنید اینکار را برای ذوب شدن شکر انجام میدهیم ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb