#سوال آشپزی شما👆
#پاسخ ما👇
سلام دوست عزیز
برای خشک کردن پیاز و تهیه ی پودر پیاز از روش خشک کردن در محیط و از طریق آفتاب استفاده نکنید و سریع ترین روش را انتخاب کنید زیرا پیاز سریع میکروب را به خودش جذب می کند.
خشک کردن پیاز با استفاده از فر:
هنگام خشک کردن پیازها دمای فر بهتر است پایین و مدت خشک شدن بیشتر باشد تا رنگ پیاز ها تیره نشود.
پودر پیاز را می توانید در کلیه ی غذاهای گوشتی جایگزین پیاز کنید.
خشک کردن پیاز داخل فر :
1. پیازها را پوست بگیرید.
2. سپس آنها را بشویید و به صورت حلقه های نازک برش بزنید اما دقت کنید نباید حلقه ها بیش از حد نازک بوده که به سینی فر بچسبند.
3. حلقه های برش زده پیاز را داخل دستمالی بریزید و اجازه بدهید آب پیازها از بین بروند.
4. پیازها را داخل سینی فر بریزید و سینی فر را داخل فر بگذارید.
5. درجه حرارت فر باید روی کمترین دما قرار بگیرد.
6. پیازها را هر نیم ساعت زیر و رو کنید تا به یک صورت یکنواخت خشک شوند.
7. بعد از خشک شدن کامل پیازها، سینی فر را بیرون بیاورید و اجازه بدهید تا پیازها خنک شوند.
پیازها با این روش تا حد بسیار زیادی خشک میشوند. اما این میزان خشکی برای تهیه پودر پیاز کافی نیست.
در مرحله بعد در طرز تهیه پودر پیاز، شما باید پیازها را در ماهیتابهای ریخته و با حرارت بسیار کم اصطلاحا تفت دهید. این کار را تا زمانی که پیازها کاملا خشک شوند، ادامه دهید. فقط مراقب باشید که پیازهای شما نسوزند.
پیاز سفید نوع عالی تری برای پودر پیاز است
✍️روزمرِگی_من_و_مامان
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb