سوال آشپزی👇 سلام خانم قربانی جان خوبید یه سوال داشتم من نمیدونم چطوری گوشت را تفت بدم برای خورشت یه موقع ها یک طرفش خام میمونه یه طرفش سرخ میشه اصلا میشه گوشت را خام ریخت توی غذا ممنون میشم راهنمایی کنید پاسخ👇 سلام عزیزم برای تفت دادن گوشت روغنی که برای تفت دادن استفاده می کنید باید خیلی کم باشد.قبل از اینکه گوشت را تفت دهید، ابتدا در ماهی تابه یا قابلمه مورد نظر مقدار کمی روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید و گوشت را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا همه سطح ان سرخ شود.هرچه حرارت کمتر باشد عمق تفت خوردگی بیشتر میشود.میتوانید هنگام تفت دادن کمی فلفل اضافه کنید.اگر در دستور غذای مورد نظر ،پیاز داغ هم بود، بهتر است پیاز را جداگانه سرخ کنید و سپس گوشت تفت داده شده را اضافه کنید. عزیزم گوشت گوسفند و یا مخلوط گوسفند و گوساله که بدون چربی است،باید قبل از پختن حتما تفت داده شوند تا منافذ گوشت بسته شده و خونابه آن بیرون نریزد،ضمن اینکه طعم گوشت حفظ میشه و لذیذتر میشود ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb