🌼
نکات طلایی آشپزی
دیدم کدبانو هایی که یه مدل ادویه دارند در هر غذایی ازش استفاده میکنند
💝 ولی این راهش نیست میخوام براتون بگم که تو هر غذا چه ادویه ای اضافه کنین👇🏻
ادویه پلو:
گل سرخ یا گل محمدی، زیره ، دارچین ، میخک ، هل ( همه رو مخلوط کنید و پودرشو آماده داشته باشین)
.
ادویه آبگوشت:
زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه،زیره ،پودر لیموعمونی
.
ادویه ترشی مخلوط و لیته:
نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه،پودر انبه
.
ادویه ترشی بادمجان:
گلپر، زردچوبه .
ادویه ماست وخیار:
فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ
.
ادویه فلافل:
زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله
.
ادویه کوکو سبزی:
پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه
.
ادویه پلو های مخلوط مثل لوبیا پلو:
ادویه پلویی و مقداری دارچین
.
ادویه مرغ و ماهی:
زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر،میخک
.
ادویه کباب تابه ای:
فلفل سیاه، سماق ، زردچوبه
.
ادویه سوپ:
پودر پیاز،زردچوبه،فلفل سیاه
.
ادویه خورشت:
فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین، زیره سبز
✍روزمرگی من و مامان
🧕
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
#ترفند
🌼