🌼 نکات طلایی آشپزی دیدم کدبانو هایی که یه مدل ادویه دارند در هر غذایی ازش استفاده میکنند 💝 ولی این راهش نیست میخوام براتون بگم که تو هر غذا چه ادویه ای اضافه کنین👇🏻 ادویه پلو: گل سرخ یا گل محمدی، زیره ، دارچین ، میخک ، هل ( همه رو مخلوط کنید و پودرشو آماده داشته باشین) . ادویه آبگوشت: زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه،زیره ،پودر لیموعمونی . ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه،پودر انبه . ادویه ترشی بادمجان: گلپر، زردچوبه . ادویه ماست وخیار: فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ . ادویه فلافل: زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله . ادویه کوکو سبزی: پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه . ادویه پلو های مخلوط مثل لوبیا پلو: ادویه پلویی و مقداری دارچین . ادویه مرغ و ماهی: زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر،میخک . ادویه کباب تابه ای: فلفل سیاه، سماق ، زردچوبه . ادویه سوپ: پودر پیاز،زردچوبه،فلفل سیاه . ادویه خورشت: فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین، زیره سبز ✍روزمرگی من و مامان 🧕https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb 🌼 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌