در این مرحله پوست ۱ عدد پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم.
حالا مقداری از گوشت چرخ کرده بر می داریم و به اندازه های دلخواه کوفته های قلقلی درست می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.
در این مرحله پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گردو را اضافه می کنیم.
حالا گردو را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به گردو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم جوش بزند تا روغن بیندازد.
در این مرحله زمانی که گردو روغن انداخت، سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم سبزی کاملا پخته شود. در ادامه پس از پخته شدن سبزی حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم.
در این مرحله کوفته قلقلی ها را درون خورش قرار می دهیم. توجه داشته باشید زمانی که می خواهیم کوفته ها را اضافه کنیم، خورش باید در حال جوشیدن باید تا کوفته ها از هم باز نشوند. در ادامه رب انار را به خورش اضافه می کنیم.
در نهایت اجازه می دهیم خورش بجوشد تا کاملا جا بیوفتد. در ادامه زمانی که خورش کاملا جا افتاد حرارت را خاموش می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش انار بیج را با پلو زعفرانی سرو کنید.
#آشپزی
📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇
🔹 سروش و روبیکا و ایتا:
@manzelgaheoshagh
🔸 آپارات :
www.aparat.com/manzelgaheoshagh_ir