⭐⭐ ⭐⭐ ✔نخستین زادگاه گل محمدی در رشته کوههای مرکزی و البرز بوده ، در زمان هخامنشیان درفارس بوده ولی در دوران صفویه به مناطق کوهستانی کاشان آورده شده که بهترین نوع آن در این مناطق تاکنون شناخته و استحصال می گردد . در اردیبهشت ماه بوی عطر گل محمدی اکثر مناطق روستای مرق را عطر آگین نموده و صدای چهچه بلبلان و چیدن گل محمدی در سحرگاهان از لذت و زیبایی وصف ناپذیری در این خطه بر شمار می آید . 💎نحوه خشک کردن غنچه گل محمدی بعد از چیدن غنچه برای حفظ عطر و ظاهر زیبای آن باید در مکانی خنک و دور از نور مستقیم آفتاب با پهن نمودن روی پارچه به مدت ۳ الی ۵ روز میتوان از غنچه خشک شده مطلوب بهره برد . 🔹️پر گل محمدی را هم مانند غنچه میتوان خشک نمود با این تفاوت که باید حتما پر گلها دانه دانه از کاسبرگها جدا شود . 💎از گل محمدی خشک شده میتوان در تزیین حلوا ، شله زرد و شیرینی ، در طعم دهی به آبدوغ و یا بصورت دمنوش در چای مصرف نمود . 🔹️گل سرخ محمدی جدای از زیبایی ظاهری و عطر دل انگیز آن در طب سنتی دارای خواص درمانی برای بدن چون : پوست ، مو ، زنان ، بارداری ، سلامت چشم ، رفع بوی بد دهان ، یبوست ، عفونت ها ، کبد ، کلیه و دفع سنگ ، قلب ، درمان سوختگی و زخم ، دیابت ، خواب آرامبخش و راحت ، کاهش تب ، سرطان و کاهش علائم یائسگی حائز اهمیت می باشد . 🔻🔺️مصرف بیش از حد و استفاده گل محمدی تازه باعث ایجاد پاره ای مشکلات و عوارض در بدن می گردد . 🔺️🔻 ادامه دارد ..... ✍محسن رحیم زاده مرقی •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 👇              @maraghnews