🔴 تخم مرغ عسلی🥚🍳 زرده ی تخم مرغی را که در هنگام پختن کاملا سفت نشود و اصطلاحا پخت آن نیم بند باشد عسلی می گویند. تخم مرغ عسلی غذایی معتدل و مایل به گرمی است. زردی تخم مرغ ،گرم و تر بوده و سفیدی آن سرد و تر است. مجموعه آن معتدل است. زرده نیم برشت در اطفال ، جایگزین شیر است. ضعف اعضای رئیسه (قلب و مغز و کبد) و زردی رنگ پوست را ازبین می برد و خون را زیاد می کند. خوردن زرده با سفیده مناسب گرم مزاجان است. زیاده روی و مداومت در مصرف تخم مرغ موجب تولید سنگ کلیه و برخی بیماری های پوستی می شود. ✍️جمع آوری مطلب توسط جنب آقای دکتر روحانی - انجمن علمی طب سنتی کاشان •┈••✾•📣🌐📣•✾••┈• ┄┅═💠 مرق نیوز 💠═┅┄ (رسانه خبری دهستان باباافضل) JOin🔜 @maraghnews JOin🔜 @maraghnews