🔴 تخم مرغ عسلی🥚🍳
زرده ی تخم مرغی را که در هنگام پختن کاملا سفت نشود و اصطلاحا پخت آن نیم بند باشد عسلی می گویند.
تخم مرغ عسلی غذایی معتدل و مایل به گرمی است.
زردی تخم مرغ ،گرم و تر بوده و سفیدی آن سرد و تر است. مجموعه آن معتدل است. زرده نیم برشت در اطفال ، جایگزین شیر است.
ضعف اعضای رئیسه (قلب و مغز و کبد) و زردی رنگ پوست را ازبین می برد و خون را زیاد می کند.
خوردن زرده با سفیده مناسب گرم مزاجان است.
زیاده روی و مداومت در مصرف تخم مرغ موجب تولید سنگ کلیه و برخی بیماری های پوستی می شود.
✍️جمع آوری مطلب توسط جنب آقای دکتر روحانی
- انجمن علمی طب سنتی کاشان
•┈••✾•📣🌐📣•✾••┈•
┄┅═💠 مرق نیوز 💠═┅┄
(رسانه خبری دهستان باباافضل)
JOin🔜 @maraghnews
JOin🔜 @maraghnews