🤲
یکهفته فرصت توبه و بازگشت به خویشتن خویش!
‼️
باردیگر مروری بر آنچه به دست خودمان تخریب یا بناکردیم:
۱-شکست سنگین سیاسیون در جلب اعتماد مردم و تحمیل خستگیسیاسی مفرط بر کلیت جامعه ایرانی، انکارناپذیر است و دلائل فراوان دارد؛ فراتر از وعدههای بر زمین مانده و شعارهای پوشالی.
۲-پدیدار شدن اختلاف افق نگاه بلند امام خامنهای برای تلاش همگانی در راستای «مشارکت حداکثری» و ظهور سطح نازل بینشها و ترس حیرتانگیز بعضیها از مواجهه با واقعیات اجتماعی، به دلیل سبک زندگی و فاصله گرفتن آنها از قشرهای مختلف جامعه که حرکت به سوی یک بحران اجتماعی را نشان میدهد.
۳-اگر القاء نگاه مادیگرایانه و سیاهنمایی افراطی و اظهار اختلافات با انگیزه «اختلافافکنی در اردوگاه رقیب»، برای جلب نظر مخاطبان، زنگ تفریح سیاسیون ماست، برای عموم جامعه «سمّمهلک» و برای اعتبار دینی نظام، خیانتی عظیم و ظلمی نابخشودنی است.
۴-حملات غیراخلاقی و فضیلتسوز به بعض کاندیداها، به قصد افزایش حامیان بعض دیگر، البته با تحریک حامیان جاهل یا منافقان متملق، نه فقط موجب ریزش آراء همان داوطلب شد، بلکه ارزشهای بزرگ اخلاقی نظام مقدس و ولاییما را در منظر افکارعمومی، مخدوش و مجروح کرد و از الگوشدن «نظام اخلاق انتخاباتی»ما برای جهانیان، تا اندازهای جلوگیری نمود.
۵-آشکار شدن زخمهای عمیق باقیمانده از اعتراضات و اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱، کمکاری و ناکارآمدی رسانهها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی ما را نشان داد که هیچ قاصر و مقصری نمیتواند خودش را از مسئولیت ذاتی در این معرکه عمومی تبرئه کند: مساجد، ائمه جمعه و جماعات، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات، حوزههای علمیه، دانشگاهها، آموزش و پرورش و...
۶-بپذیریم که بخشی از جامعهی ما را فضای مجازی با خودش غرق ناامیدی، بیایمانی و بیخیالی نسبت به سرنوشت ملی کرده است؛ و آنانکه در مصادر امور نشسته و مستقیماً مسئولند، دغدغه گرهگشایی از ذهن جامعهی معترض و منتقد و دلجویی از جماعت عصبانیما را نداشته و گویا ندارند؛ زیرا با یک روحیه «عجب و استغناء»، از ظرفیت نخبگان مؤمن انقلابی که غیرسازمانی و مستقل میاندیشند، برای روشنگری در جامعه استفاده نمیکنند.
۷-ضعف شگفتانگیز رسانهای و عملکرد منفی بخش فرهنگی دولت سیزدهم، توفیقات بزرگ و زحمات طاقتفرسای شخص شهیدرئیسی را از نگاه منتقدان پوشانیده و خدمات ارزشمند شهیدجمهور را از منظر افکارعمومی دور نگه داشته و هیچیک از کارگزاران دولت هم خودش را مقصر نمیشناسد!
۸-سوءظن و بی اعتمادی قشرِمذهبی نسبت به مسئولیتگریزی سیاسیون در مجلس و دولت و نسبت به عدم اقتدار قوه قضائیه و حتی نیروی انتظامی دربرخورد جدی با ناهنجاریهای اجتماعی در امور اخلاقی و فرهنگی، آثارمنفی خود را در مرحله اول انتخابات نشان داده است.
۹-ورود غیرضروری دو رکن مهم مملکت به موضوع «تعیین مصداق» در انتخابات توسط سرداران عزیزی که "مجاز نبودند" یا حجج اسلامیکه اولویت «مشارکت حداکثری» مورد تأکید امام خامنهای را رها کرده و بر مصداق «مطلوب خود» اصرار ورزیدند، صدمات بدی به اعتماد افکارعمومی زده است؛ این عزیزان نه فقط موجب تزلزل اعتمادبه نفس بسیاری از مؤمنین در تشخیص آزادانه مصداق، منطبق بر عقلانیت شخصی در فهم رهنمودهای رهبری و رسیدن به علمالیقین فردی خودشان شدند؛ نه فقط اختلافافکنی درون جامعه ایمانی را تقلیل ندادند؛ نه فقط باعث تحریک منتقدان و تشدید گرایش آنها به رقیب شدند، بلکه موجبات «وهنِ حرمتِ لباسِ مقدسِ خویش» را فراهم آوردند.
۱۰-مرحلهی اول انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری نشان داد که جریان مدعی «اصلاحات» هیچ آوردهای برای افزایش مشارکت سیاسی مردم (الاّ اندکی در تهران) به همراه ندارد و حتی میتواند با بهرهگیری نابجا از نهجالبلاغه و قرآن، همراه با عربده کشی سران ستادهای تبلیغاتی خود، از میان قشرهای وسیع مذهبی به جمعآوری رأی بپردازد.
۱۱-حالا همگی یکهفته فراغت داریم؛ برای بازنگری در عملکرد خود، عدول از نفسانیّات، عبور از هیجانات کاذب، شناخت نفاقافکنی پیداوپنهان منافقین تابلودار و بیتابلو، رفع کدورتها، بازگرداندن عقلانیت، توسل به محاسبات دوراندیشانه برای آیندهسازی، تمرکز بر بسیج ظرفیتهای مشترک به منظور پیگیری اهداف ملی و بازگشت به منویات حکیمانه حکیم انقلاب و دیدن دوباره «طمعِ دشمنانِ مشترک»، بویژه مشاهده آرزوهای استکبارصهیونی برای تهاجم به جبهه جهانی مقاومت در صورت ادامه تشتت درون خانواده انقلاب اسلامی.
۱۲- حالا، بنا به اقتضائات گوناگون و به پیشنهاد خیرخواهانه خداوند مهربان،
وقت توبهی جمعی همهی ماست:
📚«تُوبُوا إِلَی اللّهِ جَمیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»
همگی بسوی خداوند بازگردید ایمؤمنان، شایدکه رستگار شوید!
🤲
بهامید رستگاری ملتمان🇮🇷
✍️محمدعلی رامین
http://eitaa.com/maramin