♨️ نتایج یک مطالعهی ۳۰ ساله: فواید افزایش نسبت پروتئین گیاهی به پروتئین حیوانی بر بیماریهای قلبی عروقی
🟣 به نقل از
MedicalNewsToday؛ یافتههای یک بررسی جدید نشان میدهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی کمتر، خطر بیماریهای قلبی و بیماری عروق کرونری (بیماری رگهای تغذیهکننده عضله قلب) را کاهش میدهد.
💠 پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی تیاچچن در دانشگاه هاروارد که یافتههایشان را در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر کردهاند میگویند:
🔸️بسیاری از ما باید رژیم غذایی خود را به سمت پروتئینهای گیاهی تغییر دهیم. ما میتوانیم این کار را با کاهش مصرف گوشت، بهویژه گوشتهای قرمز و فرآوریشده و خوردن بیشتر حبوبات و آجیل انجام دهیم.
🟨 نتایج این مطالعه که بهمدت ۳۰ سال روی ۲۰۰هزار نفر انجام شدهاست، نشان داد افرادی که بالاترین نسبت پروتئین گیاهی به پروتئین حیوانی را مصرف کردهاند، ۱۹درصد کمتر در معرض بیماری قلبی و ۲۷درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری عروق کرونری قلب قرار دارند.
✅کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam