⭕️آیا گوشت ماهی تیلاپیا مضر است؟ 🔹️تکاور محمدیان با اشاره به ارزش غذایی تیلاپیا اظهار داشت: "مهم‌ترین موضوع در زمینه گوشت این آبزی نسبت امگا ۳ به امگا ۶ آن است و این نسبت در ماهی کپور، قزل آلا سردابی، میگو، تخم ماهیان خاویاری و گوشت خاویار با تیلاپیا تفاوت زیادی ندارد و حتی این نسبت در گوشت مرغ، گوسفند و گاو از این هم کمتر است". 🔹عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: "برخی نسبت به همه چیز خوار بودن این ماهی ایراد می‌گیرند درحالی که بسیاری از ماهی‌های دیگر این چنین هستند. تغذیه فیتوفاگ (ماهی قزل) به این شکل است که کود حیوانی را به آب می‌دهند و در چرخه فتوسنتزی زیر آب این ماهی از فیتوپلنکتون‌های آزاد شده از همین کود تغذیه می‌کند و حتی ماهی کپور نیز از کود دیگر حیوانات مصرف می‌کند و وقتی به صورت تخصصی این مسئله بررسی شود متوجه می‌شویم که موضوعی عادی میان حیوانات است. " https://www.yjc.news/00Wcav 📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف 🆔 @masaf_foods