⭕️ خطر ناامنی غذایی با تغییر در نظام یارانه کشاورزی انگلستان/ مساله پیری کشاورزان انگلیسی
🔹 بر اساس یک گزارش تعداد زمینهای کشاورزی در انگلستان بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ کاهش ۳۵ درصدی داشته است. این گزارش نشان دهنده کاهش تعداد زمینهای کشاورزی کوچک است.
🔹کشاورزی انگلستان در دوره پسا-برگزیت دچار تغییرات سریعتری در خصوص سیستم یارانههای کشاورزی و تجارت آن شده است. این شرایط مالکین زمین را تحریک به کنارگذاشتن کشاورزی و تبدیل کردن آن به پروژهای محیطزیستی کرده است. درآمد متوسط کشاورزان انگلیسی در سال به ۲۱۰۰۰ پوند (۷۹۰ میلیون تومان) میرسد، با این حال، تغییرات سیستم یارانه کشاورزی انگلستان، ممکن است ۶۰ درصد از این درآمد را کاهش دهد.
🔹 این موضوع نه تنها تولید مواد غذایی در انگلستان را به خطر انداخته است، بلکه موجب شده است تا نسل بعدی روستاییهای انگلستان علاقهای به ادامه دادن شغل پدران کشاورز خود نداشته باشند. متوسط سن کشاورزان در انگلستان ۶۰ سال است و تنها ۲ درصد از کشاورزان انگلیسی سن پایینتر از ۳۵ سال دارند.
🔰 مساله بازنشسته کردن کشاورزان
🔹 مایکل دانگوورث یکی از روستائیان انگلیسی در خصوص سن بازنشستگی میگوید: من همیشه علاقه به کار در مزرعه داشتم ولی پدرم علاقهای به بازنشستگی و سپردن کارها به من نداشت. بنابراین من یک کار پرسود در حوزه کسب و کارهای کشاورزی را شروع کردم و اکنون علاقهای برای بازگشت به مزرعه ندارم. وی ادامه داد من پسران کشاورزانی را میشناسم که به ۵۰ سالگی رسیدهاند ولی پدرانشان به آنها اجازه تصمیم گیری در مورد اداره مزرعه را نمیدهند.
🔹دولت انگلستان برای حل مساله جایگزین کردن نسل قبل کشاورزان با نسل جدید طرحی شبیه به بازخرید کردن کشاورزان قدیمی و پرداخت مبالغ یارانه به صورت یکجا به آنها را در دستور کار قرارداده است./ فایننشال تایمز
#توسعه_روستایی
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔
@masaf_foods