⭕️ نان باقرخانی؛ نشانهای از نفوذ فرهنگی ایران در هند
🔹نان باقرخانی (Baqarkhani) یکی از نان های سنتی بنگلادش، هند، پاکستان، افغانستان و روسیه است که در اعیاد مسلمانان این منطقه استفاده می شود. نام دیگر این نان شوخا بوده و وجه تسمیه آن به میرزا باقرخان فرزند مرشد قلی خان تبریزی، حاکم ایرانی و شیعه بنگال در زمان حکومت خاندان مغول بر هند باز می گردد.
🔹این نان با مخلوطی از آرد سفید، آرد سمولینا ، روغن، ملاس و زعفران پخته میشود.
#دیپلماسی_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔
@masaf_foods