📌عفو جاسوس در سال ۸۷
🔹البته اکبری در سال ۱۳۸۷ نیز به جرم جاسوسی دستگیر شده بود و پس از طی مراحل قضائی، با اخذ تعهد مبنی بر عدم ارتباطگیری مجدد با سرویسها حکم تعلیقی گرفت. اما او بر تعهد خود پایبند نمایند و مجدداً پس از یک دوره فطرت همکاری با سرویسهای اطلاعاتی انگلیس را شروع کرد.
🔹او در سال ۱۳۸۹ و پس از تعهدش به دستگاه اطلاعاتی کشور، به بهانه بیماری، از کشور خارج شد و اقدام به برقراری ارتباط مجدد با افسران اطلاعاتی انگلیس در اروپا کرد.
🔹اکبری از سال ۱۳۹۱ دوباره به ایران بازگشت و چند سال اول را در یک دوره فترت گذراند. با این حال مجدداً با نزدیکشدن به برخی مسئولین و مراکز حساس، سعی کرد اطلاعات خود را به روزرسانی کند و روی تصمیم مسئولین تأثیر بگذارد.
🔹او در زمینه پیشرفتهای هستهای و خواستههای ایران در مذاکرات، مسائل منطقهای و دفاعی و نظامی و همینطور اقتصادی از جمله شناسایی مسیر دورزدن تحریمها و مراودات ایران با کشورهای منطقه و چین و روسیه، به انگلیسیها اطلاعاتی داده است. ارائه اطلاعات در مورد مسئولین، افراد مهم و تأثیرگذار نظام (روحیات و دیدگاهها) از دیگر اقدامات اکبری بوده است.
🔹یکی از این نفرات تأثیرگذار که اکبری شناخت و اطلاعات خوبی از او به بیگانگان داده بود، شهید محسن فخریزاده بود. اکبری در بخشی از اعترافاتش گفته بود: «ببینید در فضای موضوعات مهم جمهوری اسلامی که اینها میخواستند بدانند، طبعاً یک بخشی اش مساله مذاکرات هستهای بود وقتی اسم سوال کرد که آیا آقای مثلاً فرض کنید دکتر فخریزاده میتواند اگر یک چنان پروژهای باشد، من میگفتم چرا نمیتواند، مثلاً سوال راجع به اینکه که حالا مهمترین افراد بین این افراد کدام هستند؟ به تناسب تحولاتی که رخ میداد اخبار جاری که یک اتفاقی رخ میداد درباره آنها هم سوال می کرد».
💠
eitaa.com/masaf_najva