همسویی دولت و مجلس تا کجا ادامه خواهد داشت؟
آقای رئیسی شعار دولت فراجناحی و فراگیر دادند ولی در عمل این مقوله در انتصابات رعایت نشد. آقای رئیسی وابسته به حزب خاصی نبودند و بیشتر عقبه آقای رئیسی در قبل یک گعدهای بین دوستان بودند.
تفکر حزبی و تشکیلاتی نداشتند که افراد نخبه و هم رای و هم فکر در کنار ایشان باشند تا آقای رئیسی بتواند از آنها یک مجموعه گستردهای برای مدیریت کشور انتخاب بکند. یک گعدهای از دوستان که برخی از آنها را ایشان نمیشناسد.
یک مجموعه سیاسیتر جبهه پایداری است که آن هم یک گروه اندک سیاسی تندرو است در جامعه ما و شاهد هستیم که در جاهای حساس مستقر شدهاند. به نوعی بدشان نمیآید رئیس دولت را در این جبهه بیاورند و هضم کنند. آقای رئیسی الان گرفتار دو الیگارشی خویشاوندسالار و جریان الیگارشی جبهه پایداری است.
در مجلس شاهد این هستم که یک مجموعهای با مرکزیت آقای قالیباف که آن هم بیشتر جنبه ایدئولوژیک نداشته و جنبه پراگماتیستی، همکاری در جبهه و در برخی از ارگانها دارند، موفق شدند دور هم جمع بشوند و معلوم نیست تا پایان چهار سال مجلس یازدهم بتوانند یک سازماندهی مطلوب فکری و اندیشهای را در بین خودشان فراهم کنند.
یعنی یک مجموعهای از افراد که ارتباطات فکری همدیگر را دنبال نمیکنند و هر کدام از اینها که سواد سیاسی و دانشگاهی داشتند و در قالب یک حزب تمرکز نداشتند از قبل مانند آنچه در مورد آقایرئیسی گفته شد به صورت گعده اجراییتر نسبت به رئیس دولت در قالب و مرکزیتآقای قالیباف دور هم جمع شدند و محصول آن هم این شده است که مجلس از توانایی فکری، اندیشهای و منطومه فکری برجستهای در حد انتظار برخوردار نیست و مسالهای در مجلس مطرح میشود که واقعا امید و اعتماد را خدشهدار میکند.
پس این تفکر در جامعه و آن چیزی که از برخی نظامیان که در قالب استانداران و بعضی وزارتخانهها ورود پیدا کردهاند که به اعتقاد ما از نظر فکری منسجمتر هستند ولی با روح ورود نظامیان به مجموعه سیاسی و ساختار سیاسی کشور که حضرت امام هم توصیه داشتند ما هم موافق نیستیم.
#پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🆔
@masirsiasi