امروز با طرز تهیۀ چند دمنوش اناری برای روزهای سرد سال با شما همراه هستیم. درست کنید، نوش جان کنید و گرم شوید. ۱-چای انار کافی است دانه‌های دو عدد انار را داخل یک قوری مناسب ریخته و ۴ فنجان آب جوش اضافه کنید. قوری را حدود نیم ساعت روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا دانه‌های انار رنگ و طعم خود را به آب بدهند.  دمنوش انار خوشمزۀ شما آماده است. ۲-دمنوش انار و لیمو برای تهیۀ این نوشیدنی، هفت فنجان آب را با یک فنجان شکر (یا سه قاشق عسل)، کمی زنجبیل تازه، سه عدد میخک و یک عدد چوب دارچین مخلوط کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس یک دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورد. بعد به این مخلوط یک فنجان آب انار و یک چهارم فنجان آبلیموی ترش اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را صاف و در فنجان‌های مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چای نیز یک حلقۀ نازک لیموترش تازه قرار دهید و آن را گرم میل کنید. ۳-دمنوش انار و پرتقال آب انار، آب پرتقال، آب، عسل یا نبات و چوب دارچین را در قوری مناسبی بریزید و هم بزنید تا عسل با میوه‌ها به خوبی ترکیب شود. سپس رندۀ پوست پرتقال را اضافه کنید و قوری را به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از این مدت، دمنوش  را در فنجان‌های مورد نظر بریزید و نوش جان کنید. ۴-دمنوش انار معطر آب انار، آب پرتقال، زنجبیل، دارچین، میخک، هل و بادیان رومی را در قوری مناسبی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا دم بکشد. پس از این مدت قوری را از روی حرارت بردارید، دمنوش را از صافی عبور دهید و در لیوان‌های مورد نظر بریزید. دمنوش شما آماده است. ۵-چای با دمنوش انار یک انار را دان کرده و به همراه چوب دارچین و کمی چای خشک معمولی و چند پر گلپر داخل قوری بریزید و پس از به جوش آوردن آب، قوری را با آب جوشیده پر کرده و بگذارید روی بخار کتری تا خوب دم بکشد. می‌توانید به جای آب از آب انار برای جوش آوردن و ریختن داخل قوری استفاده کنید تا  شما بدهد.