1️⃣⛔غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر😱 قسمت اول آیا تا به حال لیست افزودنی های مجاز خوراکی که توسط وزارت بهداشت منتشر شده است و در سایت این مجموعه قابل مشاهده می باشد را دیده اید؟ ✴ در این لیست ۵۶ ماده شیمیایی خطرناک، مجاز برای افزودن به آرد و نان معرفی شده است. در چند پیام آینده می خواهیم به بیان عوارض برخی از آنها بپردازیم: 🔴آسکوربات پتاسیم : نمک پتاسیم اسید سوربیک که به پتاسیم سوربات نیز معروف است یکی از مواد نگهدارنده پرکاربرد در صنعت می باشد. ❌اما بریم سراغ یکی دو تا از عوارض وحشتناک این ماده : ⭕موجب آسیب به کلیه ها و نارسایی کلیه ها می شود ⭕رسوب آهن در رگ ها و در نتیجه سکته قلبی می شود 😡جالب اینکه این ماده در کشورهای انگلستان و آمریکا بر خلاف ایران ، یک افزودنی غیر مجاز هست. ✅پس متوجه شدیم که این ماده با این عوارض وحشتناک فقط جهت افزایش ماندگاری نان به کار میرود حالا آیا ما در روایات برای افزایش ماندگاری راه کاری داریم تا دیگر مجبور نباشیم از این سموم کشنده استفاده کنیم❓❓❓ ❤امام صادق علیه السلام میفرمایند:   براي ما از نان خشكي كه در تنور خشك شده است بیاورید 🌾🌾🌾 (کافی جلد ۶ صفحه۳۵۹) ⌛نان خشک شده در تنور به دلیل رطوبت بسیار کم ، ماندگاری بسیار بالایی دارد.بماند که در نان خشک شده در تنور برکات و فواید متعدد دیگری هم مثل،پایین بودن اندیس گلایسمی یا همان شاخص قند(که باعث می شود نان دارای قدرت سیرکنندگی زیاد باشد و در نتیجه از پرخوری و چاقی جلوگیری کند) وجود دارد که پیشتر در کانال اشاره شده است. @Nanekhooshe