⛔
غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر😱
قسمت سوم 3️⃣
✴یکی دیگر از افزودنی های موجود در لیست اعلامی از سوی وزرات بهداشت که مجاز برای افزودن به آرد و نان می باشد را معرفی میکنیم
🔴
پروبیونات کلسیم:
این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده برای کمک به افزایش ماندگاری محصولات با تداخل در رشد و تولید مثل میکروارگانیسم ها عمل می کند.
❌
اما بریم سراغ یکی دو تا از عوارض وحشتناک این ماده :
⭕رابطه مستقیمی با بیماری دیابت و همینطور اوتیسم دارد
⭕با تخریب پوشش جداره داخلی معده موجب بروز زخم معده شدید می شود.
⭕زود رنجی و بی قراری
⭕عدم تمرکز و اختلال در خواب از دیگر عوارض آن می باشد
همچنین این ماده به عنوان قارچ کش روی میوه ها نیز استفاده می شود
⚠️
عجیب تر اینکه این ماده در کشورهای مثل چین ، روسیه و استرالیا ممنوع شده است😡
🔴
موارد مصرف این ماده عمق فاجعه را نشان می دهد:
کالاهای پخته شده: نان ، شیرینی ، کلوچه و …
محصولات لبنی: پنیرها ، شیرخشک ، آب پنیر ، ماست و غیره
نوشیدنی ها: نوشابه ، نوشیدنی های میوه ای و غیره
گوشت های فرآوری شده: هات داگ ، ژامبون و غیره
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری