غنی سازی نان با مواد شیمیایی پرخطر😱 قسمت سوم 3️⃣ ✴یکی دیگر از افزودنی های موجود در لیست اعلامی از سوی وزرات بهداشت که مجاز برای افزودن به آرد و نان می باشد را معرفی میکنیم 🔴پروبیونات کلسیم: این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده برای کمک به افزایش ماندگاری محصولات با تداخل در رشد و تولید مثل میکروارگانیسم ها عمل می کند. ❌اما بریم سراغ یکی دو تا از عوارض وحشتناک این ماده : ⭕رابطه مستقیمی با بیماری دیابت و همینطور اوتیسم دارد ⭕با تخریب پوشش جداره داخلی معده موجب بروز زخم معده شدید می شود. ⭕زود رنجی و بی قراری ⭕عدم تمرکز و اختلال در خواب از دیگر عوارض آن می باشد همچنین این ماده  به عنوان قارچ کش روی میوه ها نیز استفاده می شود ⚠️عجیب تر اینکه این ماده در کشورهای مثل چین ، روسیه و استرالیا ممنوع شده است😡 🔴موارد مصرف این ماده عمق فاجعه را نشان می دهد: کالاهای پخته شده: نان ، شیرینی ، کلوچه و … محصولات لبنی: پنیرها ، شیرخشک ، آب پنیر ، ماست و غیره نوشیدنی ها: نوشابه ، نوشیدنی های میوه ای و غیره گوشت های فرآوری شده: هات داگ ، ژامبون و غیره @Nanekhooshe