🍚 طرز تهیه شیر برنج : . شیر : یک لیتر . برنج : یک پیمانه . گلاب : یک پیمانه . شکر : یک و نیم پیمانه . نمک : نصف قاشق چایخوری . خامه : دو سه قاشق غذاخوری . هل ساییده : یک قاشق چایخوری 🔖 طرز تهیه : اگر بخواهید عطر گلاب در شیر برنج قالب بشه بهتره که برنج را از شب قبل با گلاب خیس بدید. برنج را با دو پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک روی حرارت میذاریم و اونقدر میپزیم تا کاملاً وابره ، میتونید از برنج نیم دونه هم استفاده کنید.برنج را با آب می پزیم بعد از اینکه برنج کاملا پخت اگر از برنج کامل استفاده کرده بودید و نیم دونه نبود با پشت قاشق سعی کنید کمی برنج را له کنید. بعد هم شیر را به همراه خامه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید فقط در این بین مراقب باشد که شیر برنجتون سر نره. این کار رو ادامه بدید تا حدود یک ساعت و نیم شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مثل شله‌زرد پیدا کنه تو این زمان مقداری از حجم شیر برنج تون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشه در ۱۰ دقیقه آخر هم گلاب را اضافه کنید بعد از اینکه شیر برنج تون بافتی مثل شله‌زرد پیدا کرد و کاملاً جا افتاد زیرش رو خاموش کنید. 📍 توصیه می کنم تا داغه در ظرف بکشید، چون وقتی که خنک بشه سطح روش یک لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی نداره من مقداری از شیر برنج رو جدا کردم و ژلاتین حل شده بهش اضافه کردم بعد قالب رو چرب کردم و شیر برنج را داخلش ریختم و یک ساعت در یخچال قرار دادم که به صورت شیر برنج قالبی درآوردم. @FatemeyeZahra_birjand