#حاج_قاسم
#حاج_قاسم_سلیمانی
✳️ مهمترین گرایش سیاسی سردار سلیمانی تبعیت از خط رهبری بود
ترقی گفت: حاج قاسم گرایش سیاسی نداشت و مهمترین گرایش سیاسی او تبعیت از خط و راه رهبری بود و از هر حرکتی که انقلاب را تقویت و کمک کند حمایت میکرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با صبح توس، اظهار کرد: مکتب سردار سلیمانی را میتوان در پنج فصل
1⃣ اعتقادی
2⃣ سیاسی
3⃣ فرهنگی و اجتماعی
4⃣ نظامی
5⃣اخلاقی
تبیین کرد که باید برای پیروی و ادامه مکتب ایشان به این پنج فصل توجه ویژهای کنیم.
وی ادامه داد: فصل اول از زندگی با برکت ایشان، فصل اعتقادی است که در این فصل میتوان تمسک و ارادت این سردار بزرگوار به ائمه اطهار داشتند، پرداخته شود زیرا سردار سلیمانی در تمامی اقداماتش تمسک بسیار عمیقی به ائمه عصمت و طهارت داشتند؛ در همین راستا تعبد، روحیه معنوی، آرامش و طمأنینهای که در اثر این ایمان به خدا، ایمان به راهی که طی میکرد و ایمان به آینده به وجود آمده بود، همچنین نشاندهنده اعتقاد بسیار راسخ و عمیق سردار بود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: این روحیه موجب درک عمیق دنیا و آخرت در سردار سلیمانی شده بود و روحیه کمال طلبی را روز به روز در ایشان افزایش میداد و اعتقادش به ولایت و ولایتمداریاش و اینکه همه را توصیه به تبعیت از رهبری میکرد، ناشی از همین فصل اعتقادی مکتب حاج قاسم است.
ترقی خاطر نشان شد: در فصل سیاسی؛ شهید سلیمانی اول از همه دارای روحیه انقلابی بود یعنی ایشان انقلاب را تمام شده نمیدانست و روحیه انقلابی را برای حرکت، فعالیت و انجام وظیفه در انقلاب یک ضرورت همیشگی میدانست و با همین روحیه وقتی وارد عرصههای سیاسی میشد ما شاهد دور اندیشی و آخر بینی و پیش بینی بسیار دقیق ایشان در خصوص مسائل سیاسی منطقه و کشور بودیم که بعضاً مقام معظم رهبری به پیشبینیهای ایشان به عنوان یک دور اندیشی اشاره کردند.
وی بیان کرد: شهید سلیمانی یک دیپلمات برجسته نیز بود زیرا در عرصههای مختلف به طور کامل دوست و دشمن را میشناخت و نحوه برخورد به دیگران در عرصه سیاسی را کاملاً میدانست و اینها به تجربه این شهید بازمیگشت نه به اطلاعات کلاسیک. فرامرزی بودن شهید سلیمانی نیز به مکتب سیاسی ایشان باز میگردد زیرا هدفش را متمرکز در مرزهای جغرافیایی ایران نمیدانست و نگاهش به مسلمین جهان بود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: حاج قاسم گرایش سیاسی نداشت و مهمترین گرایش سیاسی او تبعیت از خط و راه رهبری، ولایت و فصل الخطاب دانستن رهبری بود و از هر حرکتی که انقلاب را تقویت و کمک کند و در مسیر انقلاب بتواند گامهای مؤثری بردارد حمایت میکرد.
ترقی عنوان کرد: فصل نظامی مکتب شهید سلیمانی حاکی از سلحشوری، جنگندگی، ایستادگی، نترسیدن از دشمن و نبوغ نظامی این شهید است که در واقع روش ایشان در جنگ، آرایشی که به نیروهایش میداد، اینکه نیروهایش را به جایی میبرد که خودش در خط مقدم آن مکان بود، نترسیدن از شهادت و سرعت عمل ایشان نکات بسیار ارزشمندی هستند که به عنوان دکترین سیاسی و شیوه مقاومت شهید سلیمانی میتواند در دانشگاهها مورد بررسی و حتی درس قرار بگیرد که در عرصه نظامی این شهید دارای چه پختگی و خلاقیتی برخوردار بود.
👇👇👇👇👇