ترشی سالاد مشهدی مواد لازم گل كلم؛ كلم برگ؛ هويچ؛ فلفل دلمه اي؛ فلفل سبز و قرمز قلمي؛ سير؛ نمك؛ گوجه فرنگي. مواد را بشوئيد و بگذاريد كاملا خشك شوند . ( دقت كنيد كه مواد كاملا خشك شوند ) بعد ريز و يكدست خرد كنيد ( به اندازه خرد كردن مواد براي سالاد شيرازي ) و با هم مخلوط كنيد . پوست گوجه فرنگي ها را خيلي نازك بگيريد و گوجه ها را چند بار ميكس كنيد طوري كه تخم گوجه ها كاملا له شود . گوجه ها را بدون آب و نمك بجوشانيد تا غليظ شوند و بگذاريد تا سرد شود . دقت كنيد ميزان غلظت آب گوجه با طعم ترشي رابطه مستقيم دارد . اما هرچه غليظ تر باشد احتمال كپك زدن ترشي هم زياد تر مي شود ! مواد را در ظرف مورد نظر بريزيد ، بهتر است سر ظرف كمي تنگ تر از حد معمول باشد. و لابه لاي مواد نمك بپاشيد . بعد آب گوجه فرنگي را داخل ظرف بريزيد و باز روي ظرف را كمي نمك بريزيد تا ترشي كپك نزند و روي نمك را نصف استكان سركه سفيد بريزيد و درب ظرف را محكم ببنيد . بنا به سليقه برخي افراد روي ظرف را با سبزي جات معطر پر مي كنند و بعضي هم كرفس را به ساير مواد اضافه مي كنند . نكته : بهتر است از ابتدا اين ترشي در يخچال ، يا جاي خيلي خنك و كاملا دور از هرگونه تابش نور خورشيد نگهداري شود . براي راحت گرفتن پوست گوجه فرنگي ها يك ظرف آب جوش آماده كنيد . ته گوجه فرنگي را با يك چاقو تيز يك ضربدر كوچك بزنيد ( فقط در حدي كه پوست آن خراشيده شود ) و گوجه ها را داخل آب جوش بيندازيد و به مدت 12 دقيقه درب ظرف را بگذاريد و بعد گوجه ها را از آب جوش خارج كنيد و به راحتي پوست آنها را بگيريد. خوب است بدانيد استفاده از نمك بيشتر به ترد بودن و كپك نزدن ترشي كمك مي كند ولي براي بيماران داراي فشار خون ، قند و بيماران قلبي توصيه نمي شود ! با ما همراه باشید. پایگاه خبری میامی نیوز،اولین وجامع ترین پایگاه خبری شهرستان آدرس ما در فضای مجازی @mayameynews