🎞رُس بستن عسل🍯
در این فصل که هوا سرد🌨 میشه خیلی افراد میبینند که عسل از حالت شفاف بودن خارج میشه و همچون روغن نباتی جامد دانه های سفید رنگ مثل شِکرک داخلش شکل میگیره و عسل سِفت🧐 میشه و دیگه قابلیت قطره قطره💦 جدا شدن را نداره🐝🍯
به این حالت عسل «رُس بستن» یا «رسه شدن» یا «رسوب بستن» میگن‼️
👌
رُس بستن یک اتفاق طبیعی است👏 وقتی که عسل در دمای ۱۴درجه پایینتر برسه دانه های بلور💠 داخل آن از قسمتهای پایین تشکیل میشه و کم کم همه عسل رس میبنده. رس بستن خواص تغذیه ای عسل را تغییر نمیده. عسل طبیعی اگر یکبار به دمای ۶۵درجه رسیده باشه دیگه تا ماهها رس نمیبنده😊
🤗
اگر میخواهید عسل از حالت رُس خارج شود یا اصلا رُس نبندد؛ میتوانید ظرف عسل را در آب گرم🚿 حدود دمای ۴۰ تا ۶۵درجه🌡 سانتیگراد به مدت حدودا یک ساعت⏰قرار دهید که مشاهده میکنید ذرات سفید رنگ داخل عسل کم کم ذوب شده و عسل رنگ یکدست خود را پیدا میکند🖐🍯
💎برای ثبت نام در
طرح سرمایه گذاری کندوی عسل🐝💐🍯 روی لینک زیر بزنید👇
https://eitaa.com/mazraeh_ehya/884