توضیح شماره یک: کاندیداهایی که این موارد از اندیشهها، برنامهها، اهداف و جزئی وعدههای ایشان میباشد
تقویت معیشت مردم و اقتصاد ملی و کاهش تورم با پول طلا
امام باقر (ع) فرمودهاند: خدا طلا و نقره را براى مصلحت خلق آفرید تا بوسيله آن شئون زندگى و نیازهای مردم تامين شود.
مطابق با شرع مبین اسلام و قانون پولی کشور، هر یک ریال رسید 01/0 گرم طلا سپرده و امانت سپاری شده نزد بانک مرکزی در نظر گرفته شده است و وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی با امضای خود آن را گواهی نمودهاند.
مبنای احکام اسلام بر این است که نه تنها پول نباید بدون پشتوانه باشد (مانند همین ريال) بلکه مبادلات با چنین وجهی ولو رایج حرام و نامشروع است و به معیشت و ارتزاق مردم آسیب میزند بلکه اساسا باید طلا و نقره پول رایج تمدن اسلامی قرار بگیرد تا هم احکام اسلامی از خمس زکات و مالیات و قرض و ادای دین و کلیه شئونات مبادلاتی مسلمین با آن انجام ضایع نگشته و عدالت در جامعه اسلامی جاری گردد.
طلا و نقره پول با ثباتی که خداوند برای اجرای عدالت برای مردم تعیین نموده است، اگر این پول وجه رایج مملکتی گردد اقتصاد آن کشور کاملا تحریم گریز، تورم ناپذیر، مردمی و حامی تولید قرار میگیرد.
بر اساس آیات صریح و روایات متقن پول در جامعه اسلامی باید طلا و نقره باشد و راکد و کنز(احتکار و انباشته) نشده تا در جامعه سرازیر گشته و در گردش قرار بگیرد تا به توانمندسازی آحاد جامعه منتهی گردد.
ضمن آن که مبارزه با پدیده رمز ارزها یا ارزهای دیجیتال که بیشترین مخاطره را در این زمینه به اقتصاد و معیشت مردم میزند از این طریق میسور است. از روحانیون پیشتاز و پرچمدار این عرصه میتوان به مرحوم حضرت آیة الله العظمی حائری شیرازی (رض) اشاره نمود.👇🏻