📥اینکه در طب نوین ،میگویند خون میتواند عامل تغذیه ی ویروس باشد کاملا صحیح است .
📥خون غلظت یافته و متکاثف ، بهترین خوراک برای عفونت ها و بیماری های عارضی می باشد .
📥غلظت خون از صفرای زیاد است. قطع به یقیم همه کسانی که دچار انواع سرطان هستند ،دچار غلظت خون نیز می باشند. غلظت خون بهترین خوراک برای تغذیه ی عفونت ها و بیماری هاست .
📥در بیماری کرونا ، کسانی که غلظت خون خیلی زیاد داشتند،بیشترین آسیب را دیدند یا کار آن ها به مرگ منجر شد . چون ویروس های این خانواده از غلظت خون بیشترین استفاده را میبرند.
📥غلظت خون از صفرای زیاد و غلبه ی خشکی صفرا بر کبد است و مانع تولید خون صاف و لطیف .
📥کسی که غلظت خون دارد به مرور صفرایی سودایی گشته و کم خون نیز میشود ،همچنین است غلظت باعث،ایجاد سُدد در رگ ها و عروق شده و هم کلیه ،هم قلب آسیب می بیند هم خون به اعصاب مرکزی نمیرسد .
📥افرادی که غلظت خون زیاد دارند ،استعداد ابتلا به هرنوع بیماری در آن ها فراهم است .
📥غلظت خون در صورت تداوم منجر به کم خونی میشود .چون هرچه خون غلظت یافته ،تکاثف آن بالاتر رفته و غلبه ی صفرا بیشتر میشود.
📥پس خون ناسالم يعني خون غلیظ و متکاثف ، بهترین تغذیه برای بیماری ها،عفونت ها و ویروس های عارضی است،لذا تصفیه ي خون ، تولید خون صالح و لطیف در بدن و کاهش غلظت خون بسیار اهمیت دارد.
🔹@NazeRTeB