به ازای هر نفر ۱۰۰گرم گوشت و ۵۰گرم خلال بادام  گوشت گوساله یاگوسفندی ریز ۴۰۰گرم(من گوسفندی استفاده میکنم ) خلال بادام۲۰۰گرم لیمو عمانی ۴تا رب به اندازه کافی زرشک سیاه یا قرمز نصف فنجان ادویه ونمک و زعفران پیاز و سرخ میکنم ادویه میزنم گوشت هارو تفت میدم کمی تا سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم خلال ها رو از قبل میشوریم به گوشت اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی پختن لیموعمانی رو اضافه میکنیم .موقعه ای که خورشت اماده شد زرشک هارو تفت دادم رو اضافه میکنیم  زرشک سیاه استان کرمانشاه کاشت و برداشت میشه .اگه زرشک سیاه نداشتید میتونید زرشک قرمز بریزید (کلک بزنیم زرشک مونده رو که سیاه میشه رو میریزیم 😉) . . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami