#جوجه_ترش
مواد لازم :
فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
گردو میکس شده ۱۰۰ گرم
سبزی معطر شمال چوچاق ریحان گشنیز و خالواش میکس شده یک ق غ
رب انار و الوچه یک ق غ
پیاز یک عدد درشت
زعفران دم کشیده دو ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اب لیمو یک ق غ
روغن زیتون یک ق غ
طرز تهیه :
فیله مرغ را از وسط به دو نیم کنید
یا سینه مرغ را نواری ببرید با سبزی و گردو و رب انار و الوچه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته سه ساعت استراحت بدید
بعد استراحت به دو روش میتونین طبخ کنید
به سیخ بکشید و روی اتش کباب کنید در این روش حرارت کم باشه و اصلا باد نزنین بخاطر وجود گردو سطح گوشت میسوزه و مغزش خام میمونه
روش دیگر
داخل تابه چدن یا تفلون را کمی چرب کنید جوجه ترشا رو داخل سیب چوبی فرو کنید و داخل تابه بچینید با حرارت متوسط سرخ کنید
و به همراه چلو سرو کنید
پ.ن: حتما از سینه یا ترجیحا فیله استفاده کنید چون سریع پخته میشوند
از گوشت فیله گوسفند با همین مواد مرینیت میتونین کباب ترش درست کنید
نکته: جایگزین سبزی شمالی اگر در دسترس نبود ریحان و پونه
میتونین کلا سبزی رو حذف کنید که فقط گردو و رب انار بزنید که به اصطلاح همون جوجه ترش فسنجونی میشه
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید.
🌺🌺🌺🌺🌺
@menoeslami