مواد لازم : فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم گردو میکس شده ۱۰۰ گرم سبزی معطر شمال چوچاق ریحان گشنیز و خالواش میکس شده یک ق غ رب انار و الوچه یک ق غ پیاز یک عدد درشت زعفران دم کشیده دو ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اب لیمو یک ق غ روغن زیتون یک ق غ طرز تهیه : فیله مرغ را از وسط به دو نیم کنید یا سینه مرغ را نواری ببرید با سبزی و گردو و رب انار و الوچه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته سه ساعت استراحت بدید بعد استراحت به دو روش میتونین طبخ کنید به سیخ بکشید و روی اتش کباب کنید در این روش حرارت کم باشه و اصلا باد نزنین بخاطر وجود گردو سطح گوشت میسوزه و مغزش خام میمونه روش دیگر داخل تابه چدن یا تفلون را کمی چرب کنید جوجه ترشا رو داخل سیب چوبی فرو کنید و داخل تابه بچینید با حرارت متوسط سرخ کنید و به همراه چلو سرو کنید پ.ن: حتما از سینه یا ترجیحا فیله استفاده کنید چون سریع پخته میشوند از گوشت فیله گوسفند با همین مواد مرینیت میتونین کباب ترش درست کنید نکته: جایگزین سبزی شمالی اگر در دسترس نبود ریحان و پونه میتونین کلا سبزی رو حذف کنید که فقط گردو و رب انار بزنید که به اصطلاح همون جوجه ترش فسنجونی میشه 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami