پنیر و کشمش کره...150گرم پنیر خامه ای...200گرم شکر...150گرم تخم مرغ ...3عدد ارد.....300گرم کشمش...50گرم بکینگ پودر.. 1ق چ کشمش رو در ظرفی خیس کنید کره رو بن ماری کنید بزارید سرد بشه پنیر خامه ای و شکر رو با هم مخلوط کنید تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه سپس کره خنک شده رو اضافه کنید کشمش رو از اب خارج کرده تو سبد بریزید تا کامل ابش بره سپس با ارد و بکینگ پودر ک قبلا س بار الک شده مخلوط کنید در فر از قبل گرم شده با درجه 180ب مدت 20تا 30 دقیقه و چند ثانیه گریل نکته.... خمیر این کیک کمی سفته پس نگران نباشید درست کنید و از مزش لذت ببرید 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami