#_اسنک_مرغ_چینی
روغن سرخ کردنی 1/2 فنجان
باترمیلک 1 فنجان
آرد 3/4 فنجان
آرد ذرت 1/2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
سس تند 1 قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله مرغ خرد شده 500 گرم
خرده نان آسیاب شده 1 فنجان
مایونز 1/4 فنجان
سس فلفل شیرین 2 قاشق عسل 1 قاشق
سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری
✍طرز تهیه سس:
برای تهیه سس، 4 مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.
✍طرز تهیه اسنک:
روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.
یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami