کشک بادمجون مجلسی مواد لازم: بادمجان . پیاز داغ . سیر داغ. کشک. گردو. نان تست. طرز تهیه: ابتدا بادمجان را سرخ کرده و میکوبیم به میزان دلخواه کشک اضافه کرده کمی تفت میدهیم, گردو خرد شده و سیر داغ را اضافه میکنیم. ظرفی را انتخاب کرده یک لایه نان تست و رویش مقداری کشک بادمجون ریخته,به ترتیب این کار را ادامه میدهیم در انتها دیواره و روی نان را با کشک میپوشانیم. من از پوست بادمجان و پیاز داغ و گردو برای تزیین استفاده کردم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید 🍗🍗🍗🍗🍗 @menoeslami