✅رب گوجه ✍آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از رب گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند. استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد گرسنگی سلولی، ام اس، ضعف سیستم ایمنی، کاهش شدید قدرت باروری، سرطان، صرع، ضعف عمومی، خستگی_مزمن و کوفتگی، ضعف قوای فکری، ضعف اعصاب و.... می گردد. 🌹پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع سبک_زندگی خود تجدید نظری جدی نماییم. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿