مواد لازم :آرد : 300 گرم کره حیوانی یا روغن زرد : 150 گرم تخم مرغ : 1 عدد پودر شکر قهوه ای : 100 گرم هل : نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کره را دو ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد در آید، کره را درون ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا  رنگ  آن تغییر کند، پودر شکر قهوه ای را به کره حیوانی اضافه و هم بزنید. تخم مرغ را درون ظرف کره بریزید و با قاشق هم بزنید، همه مواد را با هم  مخلوط نمایید، سپس هل را اضافه کرده خوب هم بزنید، ظرف دیگری برداشته آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس آرد را الک نمایید. همزن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، مواد را با دست هم نزنید زیرا باعث چسبیدن خمیر به دست می شود، به وسیله لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و یک دستی به وجود آید، و طرز تهیه بیسکویت ساده, خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، و  بعد از زمان تعیین شده از یخچال بیرون آورید در دمای محیط قرار دهید تا دوباره حالت نرمی خود را به دست آورد، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید، یک تکه از خمیر را بردارید گلوله کرده و با وردنه صاف کنید، تا قطر خمیر به 5 میلی متر برسد، قالب هایی را که از قبل آماده کرده اید بردارید، و خمیر را قالب بزنید، سینی را داخل فر قرار دهید تا بیسکویت طلایی شود، مدت زمان پخت بیسکویت ساده بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بستگی به ضخامت بیسکویت ها دارد برای تزئین یک زرده تخم مرغ بزنید و روی سطح بیسکویت بمالید و سپس روی آن کنجد بپاشید بعد بره داخل فر