‍ ‍ روش اول: در منازل در صورت فراهم بودن شرایط و وجود فضای آزاد، می‌توان میوه انجیر را به کمک نور خورشید و یا بهره‌گیری از جریان هوا خشک کرد. استفاده همزمان از هر دو روش نیز معمول بوده و معقول‌تر می‌باشد. در صورت وجود فضای مناسب می‌توان انجیر را درون توری مشبک قرار داده و آن را به مدت چند روز در معرض نور خورشید قرار داد. برای اطمینان از سلامت محصول، می‌توان از یک تور نازک برای پوشاندن روی انجیر نیز استفاده کرد. نکته‌ای که بایستی متذکر شد این است که انجیرهای رسیده رابر ای خشک کردن انتخاب کردوانجیرکال پس ازخشک شدن مزه خوبی نخواهدداشت. روش دوم در روش دیگر برای خشک کردن انجیر، ابتدا میوه‌ها از یک نخ عبور داده می‌شوند. پس از آن مجموعه تسبیح‌وار انجیر، در محلی که در معرض نور خورشید باشد آویزان می‌گردد. گاهی اوقات قبل از شروع خشک کردن انجیر با این روش، مقداری آرد به آن زده می‌شود. روش سوم روش دیگری که در منازل می‌توان از آن بهره برد استفاده از فرگاز یا آون می‌باشد. در این روش بایستی فر از قبل گرم شده و دمای آن بر روی 60 درجه سانتی‌گراد قرار گیرد. پس از آن میوه انجیر بر روی صفحه مشبکی درون فر قرار می‌گیرد. نکته مهم اینکه درب فر بایستی کمی باز باشد تا رطوبت انجیر از فر خارج شود. در غیر اینصورت انجیر بسیار داغ شده و پخته می‌شود. همچنین انجیر درون فر بایستی هر چند وقت یک‌بار چرخانده و پشت و رو گردد. مدت زمان مورد نیاز برای ماندن انجیر نیمه خشک درون فر در حدود 12 تا 18 ساعت می‌باشد. انجیر تازه (تر)، ممکن است درون فر تا 36 ساعت زمان نیاز داشته باشد. انجیر خشک زمانی به‌دست آمده که آب داخل میوه کاملا خشک شود و انجیر حالت چروکیدگی پیدا کند. بازحمت مادرای گل خونه بجای چیپس وپفک ازمیوه های خشك استفاده کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY